Over TSF

Terug naar de roots!

Transmissie Service Friesland is het tweede bedrijf van eigenaar Aat van den Hoogenband. Zijn bloeiende eerste bedrijf met veel personeel werd hem te groot: hij was te weinig bezig met zijn vak, het handwerk van transmissiemonteur. Daarom verkocht hij dat bedrijf en startte na een 3-jarige overdrachtsperiode in 2007 een nieuwe eenmanszaak: terug naar zijn roots!

Aat had altijd al een passie voor auto's en techniek en als ervaren automonteur in loondienst raakte hij geïnteresseerd in de transmissietechniek. Met lede ogen zag hij dat juist deze (moeilijke) klussen werden uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf. Hij stapte over naar de transmissietak van de autobranche en bouwde als werknemer twee bedrijven mee op. Een eigen bedrijf was de logische volgende stap. Hoewel Aat zich geen zakenman noemt, groeide zijn eerste bedrijf als kool en drijft hij nu met succes zijn kleinere eenmanszaak.

Passie voor techniek

Vraag je hem waarom hij kiest voor een eigen bedrijf en wat daar nou leuk aan is, dan antwoordt hij dit: "Eigenlijk gewoon omdat ik het kan, de vrijheid, de interesse in de techniek én het werk ook zelf doen… en al die verschillende klanten waarvoor ik werk."